Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomorac - dinamo 0:2

Plavi se mučili, igrači se zamalo potukli

Pomorac - Dinamo
Goran Kovačić/PIXSELL
25.11.2009.
u 14:12

Igrao je Dinamo u ovoj sezoni slabih utakmica, ali u prvom susretu četvrtfinala Kupa u kojem su plavi igrali protiv Pomorca, vidjeli smo strašnu dosadu.

Slavili su Zagrepčani sa 2:0, a u 90 minuta se jednostavno nije vidjelo ni tko je tu uvjerljivo vodeći na tablici klubova prve lige, tko je tu drugoligaš. Jer, niti jedna momčad nije napravila ništa vrijedno spomena sve do završnih minuta u kojima je Dinamo stigao do dva pogotka.

Modri ostvarili cilj

- Cilj smo ostvarili i mogu biti zadovoljan rezultatom. Bilo bi ljepše da je bilo malo lepršavije, ali nema vremena za osvrtanje jer nas brzo čekaju nove utakmice. Zato smo i odmarali dio igrača - ocijenio je trener Dinama Krunoslav Jurčić.

Zadovoljan može biti samo zato što su na kraju Papadopoulos i Badelj koji su kao spasitelji ušli 25 minuta prije kraja susreta postigli pogotke. Sve ostalo je za zaborav. Drugoplasirana momčad druge lige očekivano se čvrsto postavila.

- Znamo kakav je Dinamo i zato nismo ostavili prostora. Uspjeli smo zaustaviti njihove kreatore. Šteta što smo primili pogotke, da nismo, bilo bi zanimljivije u Maksimiru. Gdje se sigurno nećemo otvoriti, bilo bi ružno primiti pet, šest ili deset golova. Tamo je Dinamo goropadan i prvoligaši ispadaju smiješni - rekao je trener Pomorca Predrag Stilinović.

Tako treba očekivati još jednu sličnu utakmicu kao ovu, utakmicu bez puno prilika i golova. Jer, plavi sad imaju rezultat koji vodi dalje, u Maksimiru će samo odrađivati posao, a Pomorac neće riskirati debakl. Iako, da bolje razmisle, oba bi trenera krenula u otvorenu bitku kad već očito misle da su problem prolaska u četvrtfinale riješili jučer na Žuknici.

Hukanje dinamovcima


Pred kraj utakmice ležeći na travnjaku Petrović je rukom namjerno udario Ibaneza. Dobio je samo žuti karton, ali je nakon završetka došlo do naguravanja Petrovića i igrača Dinama, plavi su uglavnom smirivali igrača Pomorca. Sve je završilo mirno, ali je iznerviralo domaće navijače koji su onda Chagu ispratili hukanjem. Šteta zbog te sjene, sve je drugo bilo besprijekorno organizirano.

- Nemamo jasne ambicije za ulazak u prvu ligu, prije ćemo ih imati druge godine - kaže Stilinović.

Domaćini na kraju utakmice nisu krili nezadovoljstvo zbog poraza.

Luka Marić, Pomorac:

– Dali smo sve od sebe. Igrali smo kako smo se i dogovorili, u plitkoj formaciji. Šteta što smo na kraju primili ta dva gola. Bilo bi bolje da je završeno 0:0.

Neven Čuturilo, Pomorac:

– Dobro smo igrali, mučili smo plave sve do 85. minute i potom napravili jednu glupost, umjesto da smo ispucali loptu. Napravili smo glupu pogrešku iz koje smo primili gol. Šteta, jer smo se dobro držali, bili smo čvrsti u sredini i nismo dopustili plavima da se razmašu.

Andrej Kramarić, Dinamo:

– Djelovali smo izmučeno, ali to je možda posljedica teškog terena. No, igra nije bila baš zavidna. Na kraju smo ipak uspjeli izvući dobar rezultat, tako da ćemo na našem terenu moći lakše igrati.

Stadion: Žuknica. Gledatelja: 2500. Vrijeme: prohladno. Sudac: Kovačić (Križevci) 6.5

POGOCI: 0:1 Papadopoulos (82, Ibanez), 0:2 Badelj (90, Sammir)

Igrač utakmice: Luis Ibanez

Komentara 9

KR
kratos1987
16:55 25.11.2009.

kako svi serete, pa dinamo je igrao s mjesanom ekipom u gostima gdje se igra na 2. dobivene utakmice i rutinirano dobio... pa sta ako igra nije bila bajna. RM izgubi od treceligasa ukupnim rez 4-1 i nikom nista ... zato ne kenjajte

J
j@
21:23 25.11.2009.

ma sta..dinamo je ispo smijesan..bio sam na utakmici...pa nije ni cudo sto puse u eu..steta za pomorac..zasluzio je nerjeseno,a sudac je cijelu tekmu natezao da dinamovce....VELOKA SRAMOTA ZA DINAMO....

VL
???
14:38 25.11.2009.

ajmo Pomorac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije