Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN STAV

Platini u Crnoj Gori: Nemam ništa protiv regionalne lige bivše SFRJ

\'UEFA President Michel Platini (R) receives a plaque  from the president of Montenegro\'s Football Association, Dejan Savicevic, in Podgorica on November 13, 2010.   AFP PHOTO / Savo PRELEVIC\'
AFPS
15.11.2010.
u 14:15

Predsjednik Uefe Michael Platini u službenom je posjetu Nogometnom savezu Crne Gore, gdje ga je dočekao i predsjednik Saveza Dejan Savičević (na slici).

Francuz je, uz ostalo, izjavio da nema ništa protiv regionalne lige.

– Ako se državne vlasti i savezi dogovore, onda možemo razgovarati o regionalnoj ligi. Mislim da bi to bilo dobro i s financijske strane. Nemam negativan stav u vezi s tim, ali treba razmisliti – rekao je Platini crnogorskim novinarima.

 

Ključne riječi

Komentara 6

M0
Matija 011
14:30 15.11.2010.

Koliko god se tzv.navijaci bune sa svih strana protiv regionalne lige,to je jedini nacin da klubovi vrate stari sjaj.Ubedjen sam da Partizan koji je 66-te godine bio viceprvak Evrope a 78-me osvajac mitropa kupa nikad vise to ne moze postati bez upravo ovakve lige.Partizan igra champion ligu i lose prolazi upravo zbog manjka ovako jakih utakmica.Bolje je sto pre to organizovati jer klubovi padaju sve nize,posebno Bosanski,pa bi kasnije i to moglo postati besmisleno.

SA
santos008
15:39 15.11.2010.

Uovome ja ne vidim nista dobra ni pozitivna ,jedino sto bi se izmirila \'\'Torcida\'\' i \'\'BBB\'\'

DA
dario2612
15:57 15.11.2010.

od te lige bi profitirali dinamo i hajduk i to samo kad im dođu zvezda i partizan, ostali klubovi bi bili u jos goroj situaciji, pogotovo oni koji napune tribine samo kad im dođu dinamo i hajduk a ne bi ušli u tu ligu ( cibalia, šibenik, zadar i slični )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije