Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivost

Platini ima novu ideju: Argentina i Brazil na Europskom prvenstvu

platini
Grgo Jelavić/PIXSELL
06.10.2013.
u 17:20

- To nije ništa novo. U Južnoj Americi na Copa America već 20 godina dolaze gostujuće ekipe poput Meksika, Japana, SAD

Predsjednik Uefe Michel Platini stalno ima neke nove ideje. Tako je na njegovu inicijativu odlučeno da će se Europsko prvenstvo 2020. održati u 13 različitih gradova diljem Europe, a prema posljednjim informacijama, na to prvenstvo želio bi pozvati Argentinu i Brazil.

- To nije ništa novo. U Južnoj Americi na Copa America već 20 godina dolaze gostujuće ekipe poput Meksika, Japana, SAD. Zašto onda ne bi i Europa pozvala na svoje prvenstvo Brazil, Argentinu, Meksiko ili neku drugu reprezentaciju, rekao je Platini za Independent.

>>Hrvatska se kandidirala za domaćinstvo Eura 2020.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije