Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S premijerkom o huliganizmu

Platini dolazi u četvrtak i u Zagrebu ostaje samo nekoliko sati

'28.01.2008.....zagreb...spo...restoran okrugljak,markovic i platini na veceri.foto:marko prpic'
'Marko Prpi\\u0107'
23.02.2011.
u 08:48

Jučer kasno poslijepodne napokon su usuglašene sve pojedinosti u vezi s dolaskom Uefina predsjednika Michela Platinija u Zagreb pa su gotovo istodobno stigle potvrde iz HNS-a i premijerkina ureda

Naime, kako je Večernji list ekskluzivno objavio prije tjedan dana, Platini dolazi na sastanak s Jadrankom Kosor, a jedina je tema problem huliganizma.

Slavni Francuz doći će, u društvu Uefina glavnog tajnika Infantina i još jednog suradnika, u četvrtak u 15 ili 16 sati, ide k premijerki i odmah potom leti dalje! Dakle, u Hrvatskoj će se zadržati samo nekoliko sati.

Izuzev s premijerkom, neće imati sastanke ni s kim drugim niti će se osvrtati na druge teme. Dakle, otpada mogućnost da Marković ili Štimac traže njegovu podršku u borbi za vrh HNS-a.

Komentara 6

Avatar Buljko
Buljko
11:14 23.02.2011.

Nadam se da Platini zna hrvatski, inače ne znam kako će komunicirati s Kosoricom..

TO
Tot
09:01 23.02.2011.

dolazi samo da opali Štimcu šamarčinu....

OB
-obrisani-
09:24 23.02.2011.

Neeeeeeeee...Platini dolazi da se \"srdacno i prijateljski\" pozdravi sa stimcom a dokaz tome je ova slika gore ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije