Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE
Povratak na članak

'Cibona je ostavila gorak okus u ustima. Suspendirali su me i ostali mi dužni 60 tisuća eura'

– Nama iz Hercegovine igranje za Hrvatsku puno znači, velika je to stvar staviti ruku na srce u dresu s državnim grbom dok svira hrvatska himna. Mogao sam ja doći i sa stavom “idem to odraditi 20 dana pa ću kući”, no ja sam vjerovao da mi možemo nešto napraviti.

Komentari 6

Avatar Diavolo
Diavolo
00:38 18.10.2016.

Planina od covjeka... Kosarka najdražanreprezentacija....

VL
DU
Deleted user
01:22 18.10.2016.

Najbolji igrač i motor hrvatske reprezentacije na turnirima u Riu i Torinu. Bez pogovora prvi centar reprezentacije! Daj Bože da na svaki turnir i utakmicu idemo sa Darkom Planinićem i Acom Petrovićem, tada nema brige za budućnost naše košarke.

VL
Avatar links
links
09:27 18.10.2016.

Na šta je nekada velika Cibona spala? tužno, došao polusvijet i srušio je na razinu seoskog, prevarantskog kluba... dodje Prkačin za sportskog direktora , naplati svoj dug sa kamatama i ode, dodje Petrović, naplati svoj dug preko suda sa debelim kamatama, potpiše sebi veliki ugovor i baca priče o volontiranju....

VL
PP
pr_pr1
08:42 18.10.2016.

Na žalost u košarci se događaju takve nelogične stvari da ti pamet stane, pa eto tako u Ciboni igrač od 60.000 eur bude suspendiran jer ne želi smanjenje plaće, pa Cedevita kupi Mazalina i mali uopće ne igra (pa šta ste ga kupili onda?!) ..i tome slično. Dešava se to od kadeta do seniora...sve nešto razmrdani odnosi... danas jesi sutra nisi a da neznaš zašto...

VL
GD
goran.durinic
13:01 18.10.2016.

Na što se je Cijena nekada veliki klub u Europskim okvirima dovela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.