Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATNE KVALIFIKACIJE

Pjanić: Volio bih izbjeći Francuze

Miralem Pjanić
AFP
12.10.2009.
u 14:05

U intervjuu za monegaški radio RFC veznjak bosanskohercegovačke reprezentacije i Lyona Miralem Pjanić (19) otkrio je želje prije izlučne utakmice za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Nikako ne bismo voljeli igrati protiv Francuske, prejaka su momčad za repasaž. Mi nikome nismo lak protivnik, ali Francuska je uistinu jaka.

Izabrana vrsta pod vodstvom Ćire Blaževića osigurala je dodatne utakmice kvalifikacija za odlazak u Južnoafričku Republiku osvajanjem drugoga mjesta u skupini 5 europskih kvalifikacija u kojoj je stopostotna Španjolska izborila izravan plasman u JAR 2010. godine.

- Mladi smo, ali i jaki. Naš najbolji igrač je Zvjezdan Misimović, Wolfsburgova “desetka”, koji sve radi. Salihović je također sjajan na lijevoj strani, obrambena igra na čelu sa Spahićem i Muratovićem napreduje kroz svaku utakmicu. Imamo sjajan spoj mladosti i iskustva - kaže Pjanić uz hvalospjeve na račun svog izbornika:

- Nikada nisam vidio da ijedan trener tako motivira igrače prije utakmice poput Blaževića. Samouvjeren je i blizak igračima što i nama ulijeva dodatnu snagu. Baš kao i on ni mi se nikoga ne bojimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije