Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaranje

Pjaca: Zaslužili ostati na turniru, Vida: Netko me je urekao

Hrvatska vs. Portugal
Foto: Reuters
1/8
26.06.2016.
u 14:33

Portugal nije bio bolja momčad, dominirali smo cijelom utakmicom, imali smo i dosta prilika pred sam kraj, no lopta jednostavno nije htjela ući u gol - kaže Pjaca

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Portugala u produžetku u Lensu (0:1) i ispala iz osmine finala Eura u Francuskoj.

Priliku u zadnjih deset minuta produžetka dobio je Marko Pjaca. Već u prvom kontaktu s loptom kod njega se vidjela velika želja za nadigravanjem. Većina se slaže da je Pjaca morao dobiti veću minutažu i u igru ući mnogo ranije.

- Izgubili smo utakmicu na najgori mogući način, primili smo veoma nesretan gol. Imali smo svoje prilike, nismo ih iskoristili, ništa nam nije ulazilo. Svi smo jako tužni i uistinu vjerujem da smo zaslužili ostati na turniru - rekao je Marko Pjaca za HNS.

- Portugal nije bio bolja momčad, dominirali smo cijelom utakmicom, imali smo i dosta prilika pred sam kraj, no lopta jednostavno nije htjela ući u gol.

- Teško nas je sada motivirati, no s vremenom će vjerojatno biti lakše. Trenutačno smo jako tužni - zaključio je Marko Pjaca.

Domagoj Vida mogao je biti junak utakmice, nekoliko puta se našao u dobroj prilici za pogodak. 

- Hvala svima koji su nas došli bodriti i koji su bili uz nas u Hrvatskoj. Igrali smo odlično, svi znaju da smo bili dobri, ali moramo ići kućama. Jako nam je žao i teško zbog toga, pokušat ćemo skupiti glave za nove kvalifikacije da budemo još bolji i jači - rekao je nakon utakmice branič Domagoj Vida.

Vida je imao čak tri izgledne prilike za pogodak, no lopta nije htjela u mrežu.

- Kao da me netko urekao. Tri sam puta imao dobre šanse, radilo se o milimetrima. Izrazito sam tužan. Valjda je moralo tako biti - dodao je Domagoj Vida.

Komentara 22

RI
rikavac
17:29 26.06.2016.

Vida odigrao si utakmicu bez greske sve do 117 minute al si tad napravio kikis koji se vidio iz aviona. Ronaldo je od svog sesnaesterca do naseg sesnaesterca pretrcao a ti si bio ispred njega i odlazis u sredinu gdje su trojica nasih igraca ostavljas ga smog nebgledas igraca iza ledja a to su svi vidjeli i Drago je poludio na to i Ronaldo je primio loptu pucao Suba je odbranio ali Quaresma sam na drugoj vratnici njega nije niko cuvao jer ste sva trojica isli na Renata Sanceza i ta nas je greska kostala.

MA
Matija12
14:45 26.06.2016.

Vida je izbio loptu s glave Mandžukića, da je on pucao bio bi gol !

AC
Andeo cuvar 78
16:10 26.06.2016.

Vida je sinoc bio najbolji nas igrac..koliko mi je zao sinocnjeg poraza nemze se opisat a vjerujem da je svima tako pa s toga traze krivca.slazem se da je cacic trebao prije uvest zamjene i pjaca bi bio bolja solucija od madzukica al dta je tu je.svi su zeljeli najbolje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije