Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rim
Povratak na članak

Pjaca uspješno operiran, u Juveu otkrili za koliko se vraća na teren

Operaciju koja je trajala sat vremena izveo ugledni liječnik i profesor Pier Paolo Mariani, specijalist koji je uspješno sanirao koljena brojnih nogometaša

Komentari 3

JU
juma
17:53 31.03.2017.

Sve su to sada nagadjanja. Tesko je reci kada se vraca, a osobito kada ce opet uhvatiti formu. Poljski reprezentativac A. Milik, igrac Napolija vratio se vec nakon 4 mjeseca, no nije niti sjena onog igraca od prije ozljede.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:33 01.04.2017.

Marku brz oporavak al mi je sve to ipak čudno. On nema iza sebe 30-ak tekmi u sezoni, naprotiv, odmorniji je od većine suigrača. Ovo mu nije prva ozljeda, izgleda je ipak kilaža u pitanju ?! Još jednom puno sreće, to ni nit laka nit jednostavna ozljeda.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:42 01.04.2017.

pola godine!bravo hns,bravo cacicu,bravo sukeru!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.