Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schalke izgubio
Povratak na članak

Pjaca u Bundesligi debitirao porazom

Josip Brekalo nije bio u sastavu Stuttgarta koji je dobio Herthu sa 1-0, i to zahvaljujući austogolu Niklasa Starka u 78. minuti.

Komentari 2

JU
juma
23:04 13.01.2018.

Josip Brekalo nije vise u Stuttgartu, jer je Wolfsburg sest mjeseci prije vremena prekinuo posudbu i vratio ga u svoje redove za sto je Stuttgart dobio nesto novaca. Sto se tice Pjace, igrao jeste, ali u veznom redu vise na desnoj strani, tako da mi nije bas jasno sto Shalke 04 uopce ocekuje od njega?

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
10:22 14.01.2018.

Toliko pišete o transferima,čak i onima koji se nikad ne ostvare,a onda ovo sa Brekalom.Ako ga jučer nije bilo u sastavu,tko zna možda bude danas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.