Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako ste glasali

Pitali smo vas je li bio penal za Dinamo? Evo rezultata ankete: 'Veći penal nego je Hajduku sviran u Gorici'

Split: Susret 14. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/2
22.10.2022.
u 10:18

Rezultati ankete su vrlo jasni, a komentara ima zaista svakakvih.

Puno koplja se lomi nakon utakmice Hajduka i Dinama oko dosuđenog jedanaesterca za goste iz Zagreba. 

U 69. minuti Martin Baturina je ubacio loptu u kazneni prostor, gdje se Petković našao u duelu s Awaziemom. Sudac Pajač na prvu se nije oglasio, no uslijedila je duga VAR provjera nakon koje je pozvan da sam pogleda spornu situaciju.

Potom je Pajač pokazao na bijelu točku. Snimka pokazuje da kontakt zasigurno postoji, ali mnogi misle da penala nije bilo. Ipak, proveli smo anketu i većina čitatelja smatra kako materijala za penal - svakako ima. 

64 posto smatra kako je penal ispravno dosuđen, gotovo 34 posto je glasovalo kako prekršaja ovdje nema, dok dva posto kaže da je situaciju teško procijeniti i nakon pregleda VAR snimke. 

- Veći penal nego šta je Hajduku sviran protiv Gorice. Jesu ruke crnoga oko Petkovića? Jesu.. Dakle, nema rasprave

- Čisti penal, i jedan nije dosuđen na Periću.

- Awaziem je imao već 2 nedosuđena isključenja u prethodnim kolima, pa je i dao gol na utakmici gdje nije trebao niti igrati zbog toga - karma!

- Nije vidljivo tko je sudio penal,Ademi ili sudac,zovite upomoć Strahonju,za njega sigurno nema dileme,penal ko kuća. - neki su od komentara na našim društvenim mrežama.

Standings provided by Sofascore

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

Komentara 21

Königsberg
10:42 22.10.2022.

da je ovakav penal suđen hajduku, nitko uopće ne bi dovodio u pitanje je li bio penal nego zašto nije bio suđen i penal na periću?

DU
Deleted user
11:03 22.10.2022.

Znači Awaziem ga drži sa obje ruke, uopće nema namjeru igrati loptom nego jedini cilj je zadržati Petkovića. Da li je moguće da netko uopće dovodi u pitanjen da li je ovo kazneni udarac???

Avatar kvasac60
kvasac60
10:52 22.10.2022.

Čemu anketa za čisti penal???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije