Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istječe mu ugovor

Pirlo: Nisam pregovarao s Realom, želim ostati u Juventusu

'Inter Milan's Mateo Kovacic (L) fights for the ball with Juventus' Andrea Pirlo during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan March 30, 2013. REUTERS/Alessandro Garofal
Reuters/Pixsell
24.02.2014.
u 12:47

- Predstavnici kluba već su razgovarali sa mnom i ponovno ćemo se naći na sastanku. Međutim, imamo sad puno utakmice i moramo se fokusirati na njih

Andrea Pirlo uživa u Juventusu, ali još uvijek nije potpisao novi ugovor s torinskim klubom. Aktualni mu istječe na kraju sezone, a već duže razdoblje spominje se interes Reala iz Madrida koji bi želio iskoristiti situaciju.

- Real Madrid? Nisam nikad razgovarao ni pregovarao s njima. Čujem se s Carlom Ancelottijem, ali razgovaramo o drugim stvarima. Osjećam se dobro u Juventusu, rekao je Pirlo i objasnio pojedinosti oko novog ugovora.

- Predstavnici kluba već su razgovarali sa mnom i ponovno ćemo se naći na sastanku. Međutim, imamo sad puno utakmice i moramo se fokusirati na njih. Imam dosta razloga da ostanem ovdje, klub raste i tu mogu ispuniti svoje ambicije.

A povratak u Milan?

- Ne, sad sigurno ne. Učinio sam tamo sve što sam trebao. Ostajem ovdje i mišljenja sam da se igrač ne bi trebao vraćati tamo gdje je već napravio dobre stvari, zaključio je Pirlo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije