Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani kolegu

Pirlo: Ne sumnjam u Balotellijev talent, samo mu treba ljubavi

Mario Balotelli
Reuters/PIXSELL
28.10.2014.
u 11:49

- Razlika između ostalih igrača i Marija je ta što je njegov svaki potez pod povečalom. Mediji se zanimaju za njega i sve što radi izaziva veliku pažnju

Mario Balotelli ovog ljeta stigao je u Liverpool kao svojevrsna zamjena za Luisa Suareza, ali nije mu najbolje krenulo. Zasad je postigao tek jedan pogodak, a lavine kritika sve su veće. Ipak, neki ga i brane, a jedan od njih je i Andrea Pirlo.

- Ne sumnjam u njegov talent. Igrao sam s njim i znam da može biti dobar. Menadžer Liverpoola mora ga usmjeriti na pravi način. Njemu se mora pokazati ljubav i mora znati da ima povjerenje trenera. Ako Rodgers provede s njim malo vremena, od njega može napraviti sjajnog igrača.

Pirlo smatra da je Balotelli pod posebnim pritiskom.

- Razlika između ostalih igrača i Marija je ta što je njegov svaki potez pod povećalom. Mediji se zanimaju za njega i sve što radi izaziva veliku pažnju. Pojedini igrači za neke poteze ne dobivaju toliku pažnju.

>>Owen: Balotelli treba i dalje igrati, veća je klasa od većine igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije