Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Pirlo napušta Milan nakon 10 godina, najizglednija opcija - Juve

andrea pirlo
PA/Pixsell
24.03.2011.
u 18:03

Jedan od igrača bez kojih je nemoguće zamisliti Milan, Andrea Pirlo, na kraju ove sezone, nakon 10 godina, napustit će San Siro.

Iskusnom veznjaku crveno-crni neće ponuditi novi ugovor, a ovaj postojeći istječe mu u lipnju. Za Pirlove usluge najviše je zagrijan torinski Juventus, no problem je igračeva plaća.

- Pristane li na smanjenje godišnje gaže s 3,5 na 2,5 milijuna eura, nema prepreka da Andrea dođe kod nas - istaknuo je izvor blizak Juventusu.

Pirlo možda u Juve stigne i ranije, jer će Milan pokušati nešto ušićariti za igrača koji na ljeto odlazi besplatno, a interes je za 31-godišnjaka pokazao i engleski Manchester City.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
09:59 25.03.2011.

Takvog igrača se ne pušta ak već nisi nabavil novog. Milan ga nema pa iako je i Pirlo već prešel 30-u bilo bi zanimljivo čuti kak razmišljaju !?

RA
rasim
13:02 25.03.2011.

ostali su stari i neznaju dodat loptu a ovaj je makar samo star.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije