Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTI TRAŽE ČUDO

Pirlo: Izbaci li nas Celtic, bit će to najveći debakl u povijesti Juvea

'Paris Saint-Germain\'s David Beckham reacts during their French Ligue 1 soccer match against Olympic Marseille at Parc des Princes stadium in Paris February 24, 2013.     REUTERS/Charles Platiau (FRA
'CHARLES PLATIAU'
06.03.2013.
u 09:28

Iznenađenja se u nogometu često događaju, no ako Celtic večeras u Torinu preokrene zaostatak 0:3 iz prve utakmice u Škotskoj, bit će to svjetsko čudo.

– Celtic će se boriti do samoga kraja, njihovi su igrači fanatični pa zato moramo biti fokusirani. No, prokockamo li prednost iz prve utakmice, bit će to najveća katastrofa u povijesti kluba – rekao je veznjak Juventusa Andrea Pirlo i dodao:

– Trebamo se prisjetiti utakmice Milana i Liverpoola iz finala Lige prvaka, to je dokaz da je u nogometu sve moguće. Zbog te utakmice moramo biti oprezni.

PSG će na Parku prinčeva pokušati sačuvati prednost 2:1 nad Valencijom s Mestalle. Neće im biti lako jer su bez svog najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića. Podsjetimo, Šveđanin je zbog grubog prekršaja nad Guardadom u posljednjim trenucima utakmice zaradio crveni karton i dvije utakmice suspenzije.

No zato će u momčadi imati drugu zvijezdu – Davida Beckhama. Englez nije najavljen u prvoj jedanaestorki, no gotovo sigurno dobit će određenu minutažu i tako debitirati za PSG u Ligi prvaka.

Prođe li PSG Valenciju, bit će im to prvo četvrtfinale Lige prvaka nakon sezone 1994./95. Ove sezone u Ligi prvaka Parižani nemaju ni jedan domaći poraz. Kijevski Dinamo dobili su sa 4:1, s Portom odigrali 0:0, dok je zagrebački Dinamo poražen sa 4:0.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije