Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Piplica u Finskoj, a momčad mu ispala od Slovenaca

Zagreb: Tradicionalno izvlačenje parova 50. izdanja Malonogometnog turnira Kutija šibica
Robert Anic/PIXSELL
21.12.2021.
u 21:25

Štefanje neće dočekati ni ekipa Tahograf koja je u prvom kolu iznenađujuće izbacila pobjednike iz 2018, Quattro Leones

Prvo veliko iznenađenje trećeg kola malonogometnog turnira Kutija šibica dogodilo se u dvorani II Doma sportova. Ispala je momčad Pizzeria Stari Zagreb Borongaj lugovi. Ovo im je najranije ispadanje s turnira, a u posljednjih nekoliko godina bili su jednom prvi (2016.) i triput treći (2014., 2017. i 2019.). Izgubili su od momčadi Misteral & Bar Safir koja je sastavljena od igrača slovenskog drugoligaša Krškog. Pizzeria Stari Zagreb je dvaput vodila (1:0 i 2:1), ali su uporni Slovenci na kraju pobijedili.

Trećima iz 2019. jako je nedostajao prvi vratar Piplica koji je s reprezentacijom u Finskoj. Biberon-Koestlin bez većih problema svladao je Tesla's bar Jarun, momčad koja je uglavnom sastavljena od bivših igrača zagrebačkog ligaša Jaruna. No, kvaliteta Biberona je u činjenici što većina igrača (Da Silva, Gašpar, Jelavić) nastupa u Prvoj hrvatskoj futsal ligi za Novo Vrijeme Apfel. Još su im zbog obaveza u reprezentaciji Hrvatske, koja je trenutačno na priprema u Finskoj, nedostajali Josip i Luka Suton.

Štefanje neće dočekati ni ekipa Tahograf koja je u prvom kolu iznenađujuće izbacila pobjednike iz 2018, Quattro Leones.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije