Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan poziv

Pioniri Osijeka jedini iz Europe pozvani na turnir u Sjevernoj Koreji

Kim Jong Un
Reuters/PIXSELL
23.07.2015.
u 15:50

Teško je očekivati da će se Osječani odazvati ovome pozivu zbog kratkog vremena glede same organizacije dalekog i zahtjevnog putovanja.

Neobična vijest stiže iz Osijeka. Pioniri tamošnjeg prvoligaša dobili su poziv za nastup na turniru u Sjevernoj Koreji, zemlji kojom vlada Kim Jong-un. Osječani su ujedno jedina momčad iz Europe koja je dobila pozivnicu.

No, teško je očekivati da će se Osječani odazvati ovome pozivu zbog kratkog vremena glede same organizacije dalekog i zahtjevnog putovanja.

- Mladu momčad osječkog nogometnog prvoligaša, generaciju starijih pionira 15-godišnjaka, Koreanci, i to oni koji žive u jednoj od najzatvorenijih zemalja svijeta, pozvali su u goste na zanimljiv turnir. Posebno je vrijedno spomena da je Osijek jedina europska momčad koja je primila poziv za ovo natjecanje, što dakako godi svima u Školi nogometa bijelo-plavih! - priopćili su iz NK Osijeka te dodali:

- Igrat će se u Pyeongyangu, i to od 19. do 26. kolovoza. Pozive je dobilo osam klubova iz šest zemalja: Brazila, Kine, Uzbekistana, Hrvatske te Sjeverne i Južne Koreje.

>>Sušić ipak ide u Serie A, u Osijek stiglo pojačanje iz Parme, a Pokrivač promijenio klub

Komentara 4

PA
pavo
16:59 23.07.2015.

U Sjevernoj Koreji su tamošnji komunisti čuli su kako su u Hrvatskoj komunisti na vlasti, slavi se komunistička tradicija i komunistički zločinac Tito, pa su osjetili blizkost s Hrvatskom.

ĆA
ćaćaća
17:04 23.07.2015.

znam kim gdje još komunizam živi...

Avatar bok
bok
16:50 23.07.2015.

perpoznali su ocitio i Sj. Korejci svoju bracu po ideologiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije