Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamova tržnica
Povratak na članak

Pinto jedan od najisplativijih stranaca, odličan posao je i Soudani kojega žele Englezi

Portugalac se pokazao i financijski isplativim, Dinamo ga je platio milijun, a sada će za njega dobiti najmanje tri milijuna eura.

Komentari 7

MA
magnum2013
10:33 30.12.2015.

Evo opet "znalaca" iz VL. Opet se događaju stvari koje mogu Dinamu osigurati financijsku budućnost, na žalost elite "novinara" VL koji danomice prosipaju pamet kad je ovaj klub u pitanju. Sjetimo se što su pisali kad su bili u pitanju Sigali i Taravel. Ta po njima promašena investicija danas je sasvim nešto drugo. Još kad će shvatiti da je danas bit svega ostati dovoljno jak, a za financijsku sigurnost imaš mogučnosti biranja. Valjda će jednog dana shvatiti "novinari" VL da je od sadašnje repke, na ponos svih nas u HR, prošao največi dio igrača upravo iz Dinama. Kluba koji oni i bratija uporno žele uništiti. Koliko su pametni i oni i sljedbenici Jovanovića, Lalića i Kregara, vidimo.Hvala.

VL
KB
kbr
11:17 30.12.2015.

odličan posao, ako je istina

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:01 30.12.2015.

šteta, imajući u vidu da nemamo adekvatno zamjenu. Po drugoj strani on želi ići, Dinamu je ovo zadnja prilika da pokupi dobru lovu za njega, ne znam do kada je ugovorom vezan. Za veće rezultate u Europi bi ipak trebaloo zadržati njega Sigalija i taravela. Svaka čast našim mladim igračima ali kad se sjetim Benkovića u Munchenu ufffff

VL
Avatar utunelu
utunelu
11:40 30.12.2015.

soudanija prodati on je van forme vec godinu dana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.