Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADARSKE ČARKE Štrajk u klubu iz Višnjika?

Pino Giergia: Acu ćemo kazniti zbog laži

26.11.2008.
u 14:37

Aco Petrović najavio je štrajk igrača Zadra zbog neisplaćenih plaća, a predsjednik Magaš odmah ga opovrgnuo.
- Aco je prvo trebao pitati mene, a da je pitao, znao bi da su plaće uplaćene i da će već biti sutra na računu - rekao je Kristijan Magaš ističući kako je riješen i problem blokade računa.

Rasprava prvog čovjeka kluba i prvog čovjeka ekipe posredstvom medija trenutačno je u zaborav poslala vrijednu premijernu pobjedu Zadrana protiv Maroussija u Eurokupu.

Odlične Grke dugo je Zadar lomio, na kraju ih je i slomio s neloših osam razlike, no to je bilo bitno prije najave štrajka.

I je li jučer bilo štrajka? Sudeći po izjavama igrača, doduše onih koji su željeli ostati anonimni, kao i prema izjavi direktora Pina Giergije, štrajka ipak nije bilo.

- Ma nema štrajka, ali nemojte molim vas napisati da sam vam ja to izjavio - rekao nam je jedan od zadarskih igrača.

- Jesu li vam sjele plaće? - upitali smo ponovno i dobili isti odgovor.

Giuseppe Giergia pak najavio je prijedlog kažnjavanja Ace Petrovića. Pino, naime, tvrdi da štrajka nema i da su igrači dobili plaće, te da će predložiti da se Acu kazni zbog rušenja ugleda kluba i davanja lažnih informacija. Acin komentar nismo uspjeli dobiti jer se kao i većina igrača nije javljao na telefon.

Beck ipak u Olimpiji?
Klubu iz Višnjika, podsjetimo, Porezna uprava nedavno je blokirala račun, a veliki teret na proračun mogao bi postati i Rommel Beck. Jer, on je i dalje igrač Zadra iako je u Americi, od kada ga je Aco potjerao, a novi klub Zadar mu još nije pronašao.

Ipak, u Zadru se nadaju da bi Beck uskoro ipak mogao na platnu listu Olimpije oko čega su navodno zakazani i pregovori u Ljubljani sljedećeg tjedna.

Inače, Zadrani imaju i velikih problema s ozljedama jer nakon Malika Dixona i Damira Rančića ozlijedio se i junak pobjede protiv Grka, Marlon Garnett.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije