Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Pilić

Pilić: Prpić me iznenadio jer velik stručnjak tako ne govori

'obzor...zgb..0812...2005. nikola pilic snimio:boris scitar'
'boris scitar'
13.07.2010.
u 08:58

Kako može izjaviti da Čilić ima igru za Đokovića, kad ga ovaj stalno pobjeđuje? Ljubičić je više namučio Đokovića od Marina.

Nikoli Piliću čestitke stižu sa svih strana. Nominalni savjetnik srpske teniske reprezentacije, u stvarnosti izbornik iz sjene, pratio je splitski dvoboj u svome domu u Münchenu. Zadovoljan je, no ne i pretjerano ushićen pobjedom svojih štićenika.

– Drago mi je zbog pobjede Srbije, no i Hrvatska je također moja reprezentacija. Emocije su mi pomiješane. Nije to neočekivan uspjeh, iako je u Davisovu kupu sve moguće. Momčad koja ima Đokovića i Zimonjića svakoga može pobijediti. Sada je Srbija u Beogradu domaćin Česima i u jako dobroj poziciji za finale. Mislim da ćemo postaviti podlogu kao u Splitu, možda za nijansu sporiju, jer očito odgovara našim igračima – rekao je Pilić te o završnom danu dvoboja dodao:

– Novak je igrao fantastično, Čilić nije imao previše izgleda. Moram priznati da me iznenadila izjava Gorana Prpića o tome da Čilić ima igru za Đokovića. Kako je moguće da izjavi takvo što, pa Marin je u njihova četiri međusobna prijašnja susreta osvojio samo jedan set. Velik trener tako ne govori, mora biti puno oprezniji – čudi se Pilić.

– Ljubičić je pravi gospodin. Igrao je u Splitu iako nije bio potpuno spreman, nije htio ostaviti momčad na cjedilu. Ponosim se što sam ga vodio u reprezentaciji. On je prvi dan meča mnogo više namučio Novaka od Čilića, malo je nedostajalo da osvoji i prvi i drugi set. Nazvat ću ga za koji dan, kad se malo slegnu dojmovi, da se napričamo – tvrdi Pilić, koji bi lako mogao postati trener koji je bio uključen u pohod čak tri reprezentacije (Njemačka, Hrvatska, Srbija) na putu do naslova Davisova kupa.

– Daj Bože, no do naslova je još dalek put. Ali uz momčad koju Srbija ima, sve je moguće.

Ključne riječi

Komentara 22

VI
ViP1612
22:59 14.07.2010.

a3: zaboravio si Goranov Wimbledon, Duju Draganju, Sanju Jovanović, SP 98\', 02\', 06\', EP 96\', 04\', 08\'.......a oni mogu bit samo ljubomorni na nas što i jesu, a kad jednom Hrvatska ne ode na veće natjecanje ili izgubi od srba odmah na nabijaju na nos!!!!!!!

DU
Deleted user
09:13 13.07.2010.

Ovo gore su vam muke srbijanskih zetova. Pilić rođen u Splitu, otac mu bio znani splitski mesar (i zafrkavali mu da mu je bilo lakše naučiti servirati nego ostalim tenisačima jer mu pape imao \"mot\" za zviznut satarom po krmenadlima) i etnički je Hrvat, Bodul dapače... A gle kako mu se omilili Srbi da je to čudo jedno! I još daje izjave gdje šimfa Prpića!? A što je Prpić kao izbornik trebao reći urbi et orbi da Čilić nije dorastao Đokoviću i da je uvijek gubio od njega. Zar Pilić nikad nije čuo za motivacijske izjave?

EU
EuroAzija
12:59 13.07.2010.

Ček malo, jel se to sjeverni Zagorci javili sa svojom teniskom \"povijesti\"? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......strašno...hahaha...već se dugo nisam ovako nasmijao....ljudi se jednom skrumpiraju plasmanom na SP u nogometu gdje ostanu tjedan dana i sad su najveća sportska nacija....hahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije