Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max na kioscima: Deset godina od Goranova Wimbledona

Pilić otkriva za Max: Goran je te 2001. već htio ostaviti reket!

Max_naslovnica
Večernji.hr
17.06.2011.
u 14:57

* Najveći teniski trener otkriva kako je Ivanišević postao besmrtnik * Eduardo: Svi smo za Sammira u reprezentaciji

Bio je bezvoljan, bilo mu je dosta tenisa, počinje priču za Max proslavljeni Nikola Pilić (71), teniski mag, koji je prije točno 10 godina bio uz Ivaniševića u All England Clubu. Točno desetljeće je prošlo, no sjeća se Pilić svakog detalja najčudesnijeg trijumfa svih vremena u Wimbledonu, kako je Goran od 124. mjesta na ATP listi postao živa teniska legenda, pa njihovih partija balota između mečeva, padova, uspona i trikova te čudesne 2001. godine u Londonu...

Novi Max donosi i ekskluzivni intervju s najboljim Bilićevim strijelcem Eduardom. Hrvatski Brazilac nije hladan na Sammirovu karijeru, otkrio je kako diše svlačionica vatrenih:

– Svi smo za Sammira u repki, svima je jasno da nam treba takav klasni igrač. Ali on mora biti svjestan da mora biti bolji baš zato što je stranac, Brazilac. Ja to najbolje znam.

Veliku ispovijest za Max dao je Tonči Gabrić i otvoreno progovorio o osobnoj i obiteljskoj drami u danima dok je njegov sin Drago ležao u komi.

– Drago se još nije probudio, a prijatelji koji su ga obilazili, s kojima je rastao, poginuli su u prometnim nesrećama. Nismo znali kako mu to reći – govori Tonči Gabrić.

Max donosi potpuno nepoznate detalje iz biografije novog Hajdukova trenera Krasimira Balakova. U Splitu možda nisu ni svjesni da je Bugarin jedno od najvećih nogometnih imena dosad na Poljudu. Bugarski velikan ostavio je trajan trag u Sportingu i Stuttgartu, a iz lisabonskih dana i danas ga veže prisno prijateljstvo s Joseom Mourinhom. U maxximumu sporta i zabave, u novom broju Max donosi i intervjue s Ćirom Blaževićem, Goranom Jurićem, Mehmedom Alispahićem, velike životne priče zvijezda Dirka Nowitzkog, Davida Beckhama, Neymara, Jensona Buttona, najopasnijeg UFC borca na svijetu Juniora dos Santosa... Za Max, kao i u svakom broju, pišu Dario Šimić, Mladen Jergović...

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:19 17.06.2011.

Pilić: Goran je te 2001. već htio ostaviti reket a Ivo Sanader je uz svoje domoljubne štovatelje sanjal da če Čilić u 2007 več igrati kao EU građanin..!

OB
-obrisani-
23:29 17.06.2011.

nije čudo da je federer osvojio sto grand slamova kad je imao takvu konkurenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije