Naslovnica Sport Tenis

Pilić o Đokovićevim mukama: 'I mislio sam da postoji neki privatni problem'

– Kad sam vidio da nema nikoga u loži, pomislio sam da možda postoje neki privatni problemi. Tko zna...
29. kolovoza 2016. u 16:05 12 komentara 11107 prikaza
Jelena i Novak Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Talijanski mediji ovog su vikenda započeli priču o tome da je Novak Đoković bio na rubu razvoda od supruge Jelene, a ta je vijest odjeknula cijelim svijetom. 

Đoković TALIJANSKI MEDIJI Novak Đoković je uoči Wimbledona bio pred razvodom od supruge Jelene! Novak i Jelena Đoković privatna drama slavnog tenisača Đoković bio pred razvodom od Jelene, a ona je nakon afere odvojila bankovne račune?

Društvene mreže, ali i neke medije preplavili su navodi da je slavni tenisač prevario svoju suprugu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

O njegovu ljubavnom brodolomu progovorio je i proslavljeni tenisač i teniski trener Nikola Pilić. On je, kaže, primijetio nešto neobično tijekom Wimbledona. Izdvojio je detalj s meča kada ga je izbacio Amerikanac Sam Querrey .

– Kad sam vidio da nema nikoga u loži, pomislio sam da možda postoje neki privatni problemi. Tko zna... Novak je izgubio jer nije imao svoj dan, a i teren je bio loš. No, Đoković je najbolji kad se treba usredotočiti, ali toga mu je dana nešto smetalo – kazao je Pilić za Kurir.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?