Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antićevi orlovi izazvali bijes: Boli ih uho!

Pili, pušili, pa Srbiju srušili

'Serbian fans reacts during a open air screening of the Group D first round 2010 World Cup football match, between Serbia and Australia held in South Africa, on June 23, 2010 in Belgrade. Australia wo
'ALEXA STANKOVIC'
26.06.2010.
u 10:23

Na dočeku u Beogradu bilo je svega dvadesetak navijača, a još na kraju utakmice jedan je pokušao napasti Lazovića.

Pokunjena se iz JAR-a već  vratila reprezentacija Srbije, a u zračnoj luci Nikole Tesle dočekalo ju je svega dvadesetak navijača s transparentom "Vi ste za nas pobjednici". Vjerojatno je riječ o rodbini i prijateljima, jer najveći dio javnosti i navijača bijesan je na "krah, bruku i bahato ponašanje" orlova koji ispadanje sa SP-a nakon trijumfa nad Njemačkom nisu očekivali.

Nisu ni navijači očekivali da će isplivati slike navijača kako piju i puše do kasnih sati u hotelu večer uoči utakmice. Snimili su ih ruski novinari.

Bančili do ponoći

"Pantelić, Lazović, Luković, Milijaš i Stojković uživali su u cigaretama i pivu večer prije utakmice s Njemačkom! Bančili su gotovo do ponoći, izbornik Antić navodno je sve saznao i kaznio ih, ali je savez htio prikriti cijeli slučaj.", piše beogradski Press ispod naslova: "Boli ih uvo za majku Srbiju: Pili, pušili, pa Srbiju srušili."

Slike igrača s cigaretama u ustima i bocama u rukama dominiraju na naslovnicama, kao što su Bilićevi dečki bili antijunaci kod nas nakon burne noći u Funtani. Ali nisu ih nadmašili, nitko od orlova nije trebao pomoć da uđe u sobu!

Neki stručni komentatori našalili su se da im je to očito pomoglo protiv Njemačke, no svi su se na kraju složili da je zbog toga dojam još lošiji.

Reagirao je Danko Lazović:

– Pa što ako smo pušili i pili! Ne pada mi na pamet opravdavati se za to sa svojih 27 godina.

Mihajlović: Loši odnosi

Lazović je prvi osjetio bijes navijača još na kraju utakmice s Australijom kad ga je jedan navijač na stadionu gađao bocom.

- Cijelo vrijeme dok sam se zagrijavao, vrijeđao je Krasića i Stankovića. Na kraju utakmice išao sam pozdraviti navijače, a on je opet vrijeđao. Pitao sam ga što mu je, na što me gađao bocom vičući da bježim u svlačionicu i da će me prebiti. Odgovorio sam mu: "Ako me hoćeš prebiti, siđi s tribine."

Nemanja Vidić izjavio je da mu nikad u karijeri nije bilo gore, Antić je rekao da mu treba odmor, a Siniša Mihajlović poručio je iz Italije da su odnosi u momčadi loši.

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
12:30 26.06.2010.

ja sam samo mali glupi zlovenec!! oprostite mi kaj pišem gluposti na hrvaškem forumu, ali sam jadan iskomopleksiran kaj živim v zabiti od zlovenije pa moram lečiti frustracije ovde.

VO
VolimZagreb
14:16 26.06.2010.

@Pravi-EUJanez Toliko si glup da en vidiš da ti nitko ništa nije ukrao jer njegov nick je Pravl-EUJanez\" sa slovom \"l\" umjesto \"i\"... E jesi glup da gluplji nemreš bit. Sigurno ti je \"oče\" Miralem ili Mersudin...

BE
Beti
20:07 26.06.2010.

Svaka ti cast Pravl-EUJanez Ovaj Pravi-EUJanez je toliko glup, da nije ni skuzio da si samo slova izmijenio. ha, ha, ha, ha ovaj mora biti neki nepismeni bosandero sa Mujom, Hasom i Fatom u rodbini ili mu trebaju cvikere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije