Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR BIVŠEG IZBORNIKA

Pijetraj žestoko o otkazu: Oni cijene poslušnost i šutljivost, a ja sam u tome zakinut'

Leonard Pijetraj
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
26.09.2019.
u 17:04

I nije bilo potrebe sazivati Izvršni odbor, bila je dovoljna jedna riječ i ja bih se maknuo sam - poručio je Pijetraj

Bivši boksački izbornik Leonard Pijetraj priopćenjem se osvrnuo na svoju smjenu koju je izglasao Izvršni odbor nakon njegove konferencije za medije. 

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

- Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza danas me smijenio s mjesta izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije. Svjestan sam da u posljednje četiri godine rezultati reprezentacije nisu blistavi, zalomila nam se tek jedna olimpijska bronca, jedno deveto mjesto na OI, jedno europsko zlato, tri europske bronce. Ovo su samo uspjesi reprezentativaca iz BK Leonardo u seniorskoj konkurenciji, medalje su u mom izborničkom mandatu osvajali i reprezentativci drugih klubova, ali bilo bi neprilično da se njima hvalim.

Svjestan sam isto tako da Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza, među ostalim vrlinama, cijeni poslušnost, šutljivost i poniznost, a ja sam u tom smislu zakinut.

Uvjeren sam da će Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza pronaći stručnjaka koji neće nanositi takvu štetu boksu kakvu sam ja nanosio od 2015. godine, te koji će nastaviti nadasve bogatu seriju olimpijskih medalja u boksu od 1991. godine. U tome će moj nasljednik imati moju punu podršku, kao što sam i ja imao posljednjih mjeseci. Vrata moje trošne dvorane u Dubravi i dalje su otvorena svim boksačkim zaljubljenicima i boksačima dobre volje. Tamo sam svake večeri, oko ringa i u ringu. I tako već 30 godina.

I nije bilo potrebe sazivati Izvršni odbor, bila je dovoljna jedna riječ i ja bih se maknuo sam - poručio je Pijetraj. 

>>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZW
zweistein
18:18 26.09.2019.

koliko glup moraš biti da napadneš najvećeg živučeg i najvećeg trenutnog boksača u državi....pa stvarno

TO
Tomi0713
18:23 26.09.2019.

Lazove ,napokon su te smijenili

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:12 26.09.2019.

Hrgović👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije