Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima ugovor još tri godine

Piero Ausilio: Neće Brozović odlučiti ostaje li, nego Inter

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
04.06.2016.
u 10:45

- Brozović će odlučiti nakon Eura? O njegovoj budućnosti može odlučiti samo Inter - kaže Interov direktor

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović prije nekoliko dana je izjavio kako će o svojoj budućnosti odlučiti nakon Eura. Interovom direktoru Pieru Ausiliu to se nije svidjelo.

- Brozović će odlučiti nakon Eura? O njegovoj budućnosti može odlučiti samo Inter! Ako kaže da nije siguran hoće li ostati, nije u pravu jer ima još tri godine ugovor i nije on taj koji odlučuje - izjavio je Interov direktor Piero Ausilio, koji nije želio govoriti o 17-godišnjem Rodrigu Betancuru, za kojeg Boca Juniors traži više od devet milijuna eura.

Inter za tinejdžera navodno nudi 6,5 milijuna eura.

>>Brozović: Uvijek najviše pretrčim, prate me jedino Mandžo i Perišić

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:06 04.06.2016.

Kad igrač želi ići nema logike da ga klub ne pusti. Alternativa je na tribini od toga nitko nema korist. Jedino naši stručnjaci tj novinari misle da možeš nekoga zadržati bez povećanja plaće. Ostali igrači u klubu slijede primjer i za kratko vrijeme klub bankrotira. To je realnost za sve osim možda Real, Bayern, Barca i nekoliko engleskih klubova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije