Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojiti Nikica

Pienaar: Jelavić je sposoban biti najbolji strijelac Premiershipa

Nikica Jelavić
Pixsell
12.11.2012.
u 17:53

– Na treninzima tijekom tjedna govorio sam mu da se strpi i marljivo radi jer jedino će tako biti onaj stari, ubojiti Nikica

Nikica Jelavić ovog vikenda zabio je pobjednički pogodak za Everton u utakmici protiv Sunderlanda. Na taj je način prekinuo post koji je trajao nekoliko tjedana, a umirio je i navijače koji su se već zabrinuli.

– Za napadača je uvijek bitno da zabije kako bi održao vlastito samopouzdanje, ali i podignuo ga suigračima i navijačima. Upravo zbog njih želim nastaviti zabijati – rekao je Jelavić.

Oduševljenje što je Jelavić ponovno zabio pokazao je i njegov suigrač Steven Pienaar:

– Presretan sam što je zabio. Na treninzima tijekom tjedna govorio sam mu da se strpi i marljivo radi jer jedino tako će biti onaj stari, ubojiti Nikica i sada sam zahvalan što je tako i bilo. On je jedini naš spreman napadač i ne smijemo mu stavljati preveliki pritisak na leđa. Ipak, znam za što je sve sposoban i uvjeren sam da na kraju sezone može biti na vrhu ljestvice strijelaca engleske lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije