Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piccadilly Sinj Night Fight

Vrhunski borilački događaj u Sinju nakon više od dva desetljeća

Piccadilly Sinj Night Fight
Vecernji.hr
09.03.2015.
u 15:23

- Ponosan sam što je grad Sinj domaćin ovakve priredbe i raduje me što će sportska publika uživati u niz različitih borilačkih mečeva koji će ponuditi atrakciju i dobru zabavu. Želja nam je da sve prođe u redu - izjavio je Frano Žižić, sportski direktor JJK Uragan.

Nakon više od dva desetljeća grad Sinj će biti domaćin jednog vrhunskog borilačkog događaja! Doduše, vrućeg kolovoza 2012. godine na otvorenom borilištu u Sinju održan je boksački turnir na kojem je tada slavio te bio glavno ime novopečeni boksački profesionalac, inače iz Otoka pokraj Sinja - Stjepan Vugdelija. Tada je pobijedio Mađara Kezija, a upravo Vugdelija predvodi fight card na priredbi u sinjskoj gradskoj dvorani u nedjelju, 29.03. ove godine sa početkom u 20,00 sati pod nazivom "Piccadilly Sinj Fight Night".  

- Nakon debakla na Gripama u prosincu prošle godine nisam spavao skoro mjesec dana. Ovo mi je prilika da popravim ranking ali i da opet osjetim samopouzdanje neophodno potrebno za daljnje mečeve. Behulović je dobar borac, ali – vidimo se u ringu - rekao je Vugdelija.

Naime, grad Sinj i splitski JJK Uragan (u kojem trenira i nastupa više boraca sa sinjskog područja) su idejni začetnici ovog projekta a glavni partneri u organizaciji su "Piccadilly klub" i "Mediteran produkcija" dok sama priredba je sama po sebi atraktivna budući će na jednom mjestu u isto vrijeme pored navedenog profi boksačkog meča biti održano više boksačkih revijalnih sparing mečeva, potom vrlo atraktivnih MMA borbi, kickboxing odnosno K1 te grappling borbi na kojem će nastupiti vrlo perspektivni borci iz cijele Hrvatske, što je sigurno garancija da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Tako će u uvodnim mečevima publika moći vidjeti sjajne borce u grapplingu, vrlo atraktivnoj hrvačkoj disciplini gdje će nastupiti talijansko pojačanje i novi član Jujitsu Croatia Teama Giovanni Scimeca (JJK Uragan) protiv Fabijana Šarčevića (UFK Ban Zagreb) u kategoriji -77 kg kao i Tomislav Nikolić i Ante Barada (oba iz JJK Uragan) u kategoriji +93 kg. Posebna atrakcija biti će MMA meč dviju cura, i to kakvih!  

Članica KBK Imotski Anamarija Maršić će se sučeliti protiv uvijek atraktivne i nepredvidljive Sonje Krizmančić iz UFK Ban a ništa manje neće pobuditi interes sjajnog i perspektivnog sinjskog MMA borca Luke Ćurkovića koji nastupa za JJK Uragan a koji će se sučeliti protiv jednako sjajnog Nikole Dučkića također iz UFK Ban.  

Jednako zanimljiv dvoboj ćemo gledati u kickboxingu odnosno disciplini K1 gdje će mladi Stipe Labrović iz KBK Knez nastupiti protiv Ante Čačića iz JJK Uragan.

Prije borbe večeri publika će imati prigodu uživati u još nekoliko amaterskih MMA i kikcboxing mečeva dok će sigurno poseban interes pobuditi povratnički meč Stipe Vugdelije protiv (BK Joker) protiv Elvira Behulovića (BK Omiš).

- Ponosan sam što je grad Sinj domaćin ovakve priredbe i raduje me što će sportska publika  uživati u niz različitih borilačkih mečeva koji će ponuditi atrakciju i dobru zabavu. Želja nam je da sve prođe u redu,  a ovim putem se zahvaljujem gradu Sinju i klubu Piccadilly koji će nam pomoći u organizaciji navedenog događaja,  kao i svim prijateljima koji su prepoznali značaj ovakvog događaja - izjavio je Frano Žižić, sportski direktor JJK Uragan.

U ime grada Sinja zamjenica gradonačelnika Kristina Križanac je izrazila zadovoljstvo da je sportsko-društvena scena u Sinju bogatija, te se zahvalila JJK Uragan što su zajedničkim snagama osmislili događaj kojim će službeno započeti proslava 300-te obljetnice Sinjske alke.

Komentara 1

NI
Nikomah95
16:55 09.03.2015.

Zgazit će ih Bore Lee sve skupa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije