Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PICCADILLY SINJ FIGHT NIGHT'

Sve je spremno za veliku borilačku večer u gradu pod Kamičkom

Picadilly
19.03.2015.
u 18:50

Organizator JJK Uragan na čelu sa glavnim trenerom Hrvojem Znaorom najavljuje uistinu vrhunski fight card na kojem će nastupiti mladi i perspektivni borci

Sve je spremno za veliku borilačku večer pod nazivom "PICCADILLY SINJ FIGHT NIGHT" koja će se održati u gradu pod Kamičkom!

Organizatori su se  potrudili da sastave fight card koji će sve posjetitelje doslovno oduševiti! Uskoro nam slijedi večer borilačkih vještina ispunjena adrenalinom i nizom mečeva iz raznih borilačkih sportova, gdje je poseban naglasak na borbama sinjskih boraca.

U ring će uskočiti Stjepan Vugdelija (boks), Luka Ćurković (MMA), Antonela Tomašević (MMA) i Stipe Labrović (K1) koji  su dovoljan magnet za sinjsku publiku. Svakako posebna i dodatna atrakcija  biti će nastupi kickboksača Matijasa Barića iz Pitt Bulla i MMA borca Ivana Gluhaka (Leon Gym Zagreb), te još niza odličnih imena koje će predvoditi mlada garda iz UFK Ban.

Idejni začetnik ovog projekta u sklopu početka proslave 300. obljetnice obilježavanja Sinjske alke, grad Sinj i Klub Piccadilly spremno su prihvatili suorganizaciju u skladu sa mogućnostima, ali ipak dovoljno da sve bude na kvalitetnoj i reprezentativnoj razini. Zamjenica gradonačelnika grada Sinja, gđa Kristina Križanac je izrazila zadovljstvo dosada odrađenim pripremama, kao i činjenicom da je ovakav događaj uopće došao u grad Sinj. Svi zajedno vjerujemo da će ovakav i svi slični eventi u budućnosti značajno obogatiti u ovom slučaju sportsku, pa potom i društveno-kulturno scenu. Grad Sinj to zaslužuje.

Organizator JJK Uragan na čelu sa glavnim trenerom Hrvojem Znaorom najavljuje uistinu vrhunski fight card na kojem će nastupiti mladi i perspektivni borci, a on zasada izgleda ovako:

*grappling (uvodne borbe)*

- Giovanni Scimeca (ITA)-Fabjan Šarčević (UFK Ban), kat. -77 kg
- Tomislav Nikolić (JJK Uragan)-Ante Barada (Trogir), kat. +93 kg

*polu-profi meč u MMA (djevojke)*

- Antonela Tomašević (KBK Pitt Bull)-Sonja Krizmančić (UFK Ban), kat. -75 kg

*polu-profi meč u MMA*

- Luka Ćurković (JJK Uragan)-Nikola Dučkić (UFK Ban), kat.-77 kg

*profi MMA meč*

Ivan Gluhak (Leon Gym Zagreb)-Žanel Puce (KBK Mostar), kat.-84 kg

*kickboxing K1*

- Stipe Labrović (KBK Knez Sinj)-Vlatko Žaja (Pitt Bull Split), kat.-77 kg
- Matijas Barić (Pitt Bull Split)-Draženko Čosović (KBK Trebinje/BiH), kat.-84 kg

*profesionalni boks meč*

- Stjepan Vugdelija (BK Joker)-Elvir Behulović (BK Omiš)

Naglašavamo zasada danije isključeno da u Sinju nastupe još dva super poznata hrvatska MMA borca koji će dodatno obogatiti cijeli događaj, ali o tome će se znati više neposredno prije same borilačke priredbe.

Ovim putem pozivnica svim zainteresiranima koji se žele slikati i pozdraviti sa borcima i još nekim atraktivnim gostima, da će za to imati priliku u iduću subotu, 28.03.2015.g. u klubu Piccadilly u 21,00 sati.

>> Vrhunski borilački događaj u Sinju nakon više od dva desetljeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije