Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRO

Phil Jackson doveo Dereka Fishera za trenera NY Knicksa

Derek Fisher
Foto: REUTERS/Lance Murphey
10.06.2014.
u 19:37

Fiher je tek

Predsjednik New York Knicksa Phil Jackson odlučio je za prvog trenera momčadi dovesti tek umirovljenog Dereka Fishera, kojem je bio trener u LA Lakersima od 2000. do 2002. i potom u sezoni 2009./2010.

Neki smatraju da je to vrlo čudan potez jer Fisher nema iskustva, ali Jackson tvrdi da je riječ o rođenom vođi, kojeg igrači respektiraju i slušat će sve što im kaže. Uostalom, prije dvije godine je upravo Fisher vodio pregovore s NBA ligom tijekom lockdowna.

A i već postoji sličan primjer u vidu Jasona Kidda, koji je svukao dres Netsa da bi odmah preuzeo klupu i to je obavljao više nego dobro, s izrazito starom momčadi došao je do polufinala Istoka, gdje ih je u pet utakmica svladao branitelj naslova Miami. Također, istom tom Miamiju su nanijeli četiri poraza u četiri utakmice tijekom regularnog dijela sezone.

Navijači sa strepnjom očekuju što će dalje biti, nekako su se nadali da bi Jackson mogao postati trener jer osim što ima 11 naslova kao trener, ima i dva kao igrač - i to u dresu Knicka 1970. i 1973. godine.

>> Legenda se vraća: Phil Jackson dovodi Bryanta u Knickse?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije