Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stockholm

Phelps testira formu i staro odijelo

Michael Phelps
09.11.2009.
u 20:09

Tijekom utorka i srijede u Stockholmu će se održati novo natjecanje Svjetskoga plivačkog kupa u kratkim bazenima. Nastupit će u Švedskoj i Michalel Phelps.

U Stockholm je junak Olimpijskih igara u Pekingu stigao kako bi testirao trenutačnu formu ali i staro plivačko odijelo, jedno od mnogih kakve će Svjetska plivačka organizacija (FINA) ponovno uvesti kao standard od sljedeće godine.

- Mislim da je to dobrodošla odluka. Nova su poliuretanska odijela zasjenila osobna postignuća i talent plivača – rekao je 24-godišnji Amerikanac.

Phelps će u Stockholmu plivati 100 slobodno i 100 leđno u utorak, te 100 leptir i 200 mješovito u srijedu.

Nakon Stockholma, sljedećeg ga vikenda čeka nastup na mitingu Svjetskog kupa u Berlinu, gdje bi se trebao suprotstaviti Nijemcu Paulu Biedermannu, prvom čovjeku koji mu je nanio poraz u posljednjim četirima godinama, i to u utrci 200 slobodno na SP-u u Rimu prošlog srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije