Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE ZA STOPERA
Povratak na članak

Pezzi prozvao Ferra i njegov potez nazvao svinjarijom. Javio se Hajduk pa odgovorio objavom

Nije baš točno da Ferro nije osvojio ništa, u dresu Benfice osvojio je portugalsko prvenstvo i superkup, a prošle godine proslavio je trofej u kupu dok je bio posuđeni igrač Hajduka

Komentari 1

BE
Berri
13:00 23.03.2023.

Apsolutno se slažem s Pezzijem. Ferro nije pozvan uopće se petljati u rad s juniorima. Oni imaju šefa Akademije Primorca, trenera Budimira i još 3-4 pomoćna trenera i neka se oni bave motiviranjem juniora. Iz prve momčadi Hajduka jedini kojiji bi juniorima mogao održati motivacijski govor je Livaja te Lovre Kalinić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.