Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljupko Petrović Srbijanski trener još dvoji o povratku u 1. HNL

Petrović: Još nisam siguran da ću preuzeti Lokomotivu

'sport....zagreb.....09.11.2008.   stadion maksimir / t com prva hrvatska nogometna liga, nogometna utakmica nk dinamo-nk ceoatia sesvete/ ljupko petrovic     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
04.10.2010.
u 10:10

- Imam još neke ponude, u financijskom smislu slične ovoj. S čelnicima Lokomotive razgovarat ću u ponedjeljak i tada ću odlučiti, kaže Ljupko.

Iako nam je direktor Lokomotive Božidar Šikić rekao da je sve dogovoreno s Ljupkom Petrovićem, koji bi od utorka na kormilu Lokomotive trebao zamijeniti Roya Ferenčinu, povratak u hrvatski nogomet Petrović zasad još nije potvrdio.

Izazov su mladi igrači

– U ponedjeljak ću odlučiti dolazim li u Lokomotivu! Istina je da smo razgovarali, načelno smo se dogovorili, no ostavio sam si još malo vremena da razmislim mirno o svemu i odvagnem što je u ovom trenutku najbolje za mene. Dogovorili smo se da opet razgovaramo u ponedjeljak, kad ću čelnim ljudima Lokomotive i reći svoju odluku – rekao je Petrović.

Imate li i neke druge, možda čak i financijski bolje ponude?

– Ima nekih ponuda, ali u financijskom smislu sve je to tu negdje. Gledajte, za nijansu sam bliži odluci da prihvatim Lokomotivin poziv, jer mi se sviđa ta priča, sviđa mi se što bih radio s uglavnom mladim igračima. A Lokomotivini su dečki prilično nadareni, dobar je to materijal i vjerujem da bih mogao pomoći i da bih našao sebe u tom projektu. Nedavno ste bili kandidat za direktora reprezentacije Srbije, nakon odlaska izbornika Radomira Antića i ustoličenja novog izbornika Vladimira Petrovića Pižona.

Zasad odbio Pižona

Što se na kraju dogodilo da niste postali direktor?

– Dogovorili smo se da sve to prolongiramo. Znate, još mislim da mi je mjesto na terenu, a ne u svečanoj loži! Još se osjećam kao trener, razmišljam kao trener i želim raditi kao trener. To je jedini razlog – rekao je Petrović, kojega je posljednji posao bio u Novom Sadu, kad je prošle jeseni trenirao srbijanskog prvoligaša Vojvodinu.

– Dobro sam se odmorio, deset mjeseci nisam nikoga trenirao. Željan sam posla, nogomet je moj život i vjerujem da još mogu dosta toga dobroga napraviti – kaže Petrović uoči konačne odluke o preuzimanju Lokomotive.

Ključne riječi

Komentara 4

TA
tapiros
12:45 04.10.2010.

Pa sta je tom covjeku?!?!? Trenirao je ako nisam nesto pomijesao Croatiu Sesvete, sada mozda i Lokomotivu. Kako je pao na tako niske grane? Kandidira se cak i za repku Srbije, legenda Yugo nogometa a sada HNL 2. liga poo drugi put u dvije godine?!?!?!

OB
-obrisani-
13:44 04.10.2010.

Petrović: Još nisam siguran da ću preuzeti Lokomotivu jer imam ponude i od FK Sinđelič, NK Hafta Lendava i FK Foča..

DD
Duve duve
14:16 04.10.2010.

jest da je Srbin i sve to stoji.. al covjeku kapa do poda , shvaca da u svojim godinama nije bas za velike klubove al nije ni za staro zeljezo.. lokomotiva bi bilo idealan klub za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije