Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACO PROZVAO DRŽAVU TELEVIZIJU

Petrović dobio odgovor HRT-a na komentar o sramotnoj politici i Kovačeviću: 'On više nije glavni urednik'

Zagreb: Aco Petrović iznio plan za spas Cibone
Robert Anic/PIXSELL
06.09.2022.
u 18:16

'Pored toga, za sve gledatelje koji košarku žele gledati od početka, kompletan prijenos bit će omogućen na HRT-ovoj internetskoj platformi HRTi'

HTV opet nastavlja briljirati pa tako gledatelji  neće mći gledati cijelu utakmicu hrvatskih košarkaša protiv Italije u Milanu.

Prednost prenošenja je dobila četvrtfinalna utakmica vaterpolskog EP-a u Splitu između Hrvatske i Gruzije (početak u 20.30), a zatim će se direktni prijenos nastaviti košarkaškom utakmicom između Italije i Hrvatske u Milanu (početak 21.00) uključenjem u drugu četvrtinu.

- Ako želite od početka gledati utakmicu Hrvatska - Italija, onda na veliku sramotu HTV-a, to možete pogledati, recimo na RTS 2. E moj Bruno Kovačeviću. - sarkastičan je bio na Twitteru bivši izbornik Aco Petrović.

Nedugo nakon toga je dobio odgovor s Prisavlja, odnosno HRT-a. 

- U povodu vremenskog preklapanja utakmice EP u vaterpolu, Hrvatska - Gruzija i utakmice EP u košarci, Hrvatska - Italija, vaterpolska utakmica ima prednost u odnosu na košarkašku jer je riječ o utakmici četvrtfinala, odnosno eliminacijskoj utakmici koja se održava na domaćem terenu u Splitu. Kada susret u Splitu završi, HRT seli slikom u Milano, gdje će se uključiti sredinom druge četvrtine, te će gledatelji javnog servisa do kraja moći pratiti košarkaški ogled Hrvatske i Italije, koja je utakmica prve faze natjecanja. Također, tijekom poluvremena utakmice Hrvatska - Italija HRT će emitirati izjave i reakcije nakon dvoboja naših vaterpolista. Pored toga, za sve gledatelje koji košarku žele gledati od početka, kompletan prijenos bit će omogućen na HRT-ovoj internetskoj platformi HRTi - rekli su s nacionalne dalekovidnice te zaključili:

- Zaključno, kolega Bruno Kovačević od 21. ožujka ove godine više ne obnaša dužnost glavnog urednika programa HTV1, HTV2, HTV3, HTV4 i Međunarodnog televizijskog programskog kanala. - 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:37 07.09.2022.

Zašto HRT nije pustio prijenos iz Splita na drugom programu ,a onaj iz Milana na trećem /ili četvrtom/ili prvom ? Neznanje ? Sabotaža? Oboje??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije