Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLOVIČAN USPJEH

Petrina utjeha nije trajala dugo, ali Antonia ponovno pobjeđuje

05.05.2021.
u 21:50

Ružić će tako nastaviti uspon prema vrhu svjetskog ženskog tenisa.

Ni utjeha u parovima nije dugo trajala za Petru Martić, u četvrtfinalu WTA 1000 turnira Madridu ona i Amerikanka Shelby Rogers poražene su od Švicarkinja Benčič i Teichmann s 3:6, 6:7 (3). Ako im to može biti utjeha, Hrvatica i Amerikanka podijelit će iznos od 13.810 eura.

Antonia Ružić plasirala se u drugo kolo ITF turnira tenisačica u turskoj Antalyi koji se na zemljanoj podlozi igra za nagradni fond od 15.000 USD. Čakovčanka je nakon dvije pobjede u kvalifikacijama u prvom kolu glavnog turnira bila bolja i od šeste nositeljice, Švicarke Ylene In-Albon (456. na WTA listi) sa 6:3, 3:6, 6:4. Za prolaz u četvrtfinale igra protiv Ruskinje Julije Avdjejeve, 824. na WTA listi.

Ružić će tako nastaviti uspon prema vrhu svjetskog ženskog tenisa. Najnovija projekcija kaže da se ona među igračicama do 19 godina nalazi na 51. mjestu. Još bolje stoji Tara Würth koja je (nakon Zagreba) 29. na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije