Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Petrić zabio pa asistirao 
u pobjedi HSV-a

Mladen Petrić
Pixsell
19.02.2011.
u 17:32

Među 16 najboljih u FA kupu nije se plasirao Chelsea koji je, nakon slabijeg izvođenje penala, izgubio od Evertona (3:4).

Mladen Petrić bio je ključni igrač HSV-ove 4:0 pobjede nad Werderom. Naš je napadač u 19. postigao prvi, a u 64. minuti asistirao Guerreru za drugi pogodak. Bio je to osmi Petrićev pogodak u Bundesligi ove sezone. Hoffenheim je remizirao s Kolnom (1:1), a Josip Šimunić nije ulazio u igru kod domaće momčadi, baš kao i Miro Varvodić dok je Mato Jajaloigrao zadnje 4 minute. Srđan Lakić odigrao je cijeli susret, a Ivo Iličević 73 minute u 0:3 gostujućem porazu od Hannovera. Borussia Dortmund pobijedila je St. Pauli 2:0.

Poredak: Borussia D. 55, Bayer 42 (22), Hannover 41, Bayern 39 (22)...

Nogometaši Evertona pobjedom nad Chelseaom 4:3 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izborili plasman među šesnaest najboljih momčadi u FA kupu. Odlučujući penal za Everton pogodio je kapetan Phil Neville, prethodno je Chelseaov Ashley Cole prebacio preko gola. Osnovni dio utakmic završio je 0:0, a Chelsea je poveo u 104. minuti pogotkom Lamparda, a u 119. je izjednačio Baines. Prva je to pobjeds Evertona protiv Chelsea nakon 1994. godine i prva gostujuća u FA kupu nakon 1990. godine. Chelsea je tako izgubio mogućnost da postane prva momčad koja bi u 125 godina triput zaredom osvojila FA kup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije