Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugovor na 1 sezonu

Petrić u West Hamu: Nadam se da ćemo uskoro slaviti moj prvi gol

'Fulham's Mladen Petric celebrates his goal Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/PIXSELL
10.09.2013.
u 15:30

- Sretan sam što se vratio u Premier ligu jer je to fantastična liga i radujem se što ću biti dio ovog kluba - rekao je Petrić po dolasku u čekićare

Hrvatski napadač Mladen Petrić novi je igrač londonskog West Hama! Klub je potvrdio potpis ugovora s 32-godišnjim Petrićem koji će pojačati napad momčadi Sama Allardycea. Potpisali su suradnju na jednu sezonu.

Podsjetimo, Petrić je nakon sezone u Fulhamu ovog ljeta bio slobodan igrač i iako ga nitko nije angažirao tijekom prijelaznog roka, deset dana po njegovu završetku neizvjesnost je okončana.

- Sretan sam i uzbuđen i veselim se što ću početi trenirati s momčadi te igrati prvu utakmicu. Sretan sam što se vratio u Premier ligu jer je to fantastična liga i radujem se što ću biti dio ovog kluba. U njemu su mnogi dobri igrači i sretan sam što ću biti dio te momčadi. Nadam se da ćemo jako brzo slaviti moj prvi pogodak - rekao je Petrić nakon potpisa ugovora.

Inače, West Ham ga je odlučio potpisati nakon što im se ozlijedio Andy Caroll koji će van kadra biti neko vrijeme pa je menadžer Allardyce ostao na samo dvije napadačke opcije, Modibu Maigi i Ricardu Vaz Teu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije