Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TANDEM U HSV-u

Petrić u Borussiji tražio previše, Olić želi otići!

ola-ttt.jpg
import
22.10.2008.
u 18:21

HSV će se sutra u susretu sa slovačkom Žilinom boriti za prve bodove u Uefinoj ligi. No, o dvojici naših igrača koji u hamburškom klubu zarađuju kruh pričaju se svakakve priče. Naime, trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp objavio je da je pustio Mladena Petrića u HSV jer je tražio previše, a nije ni bio zadovoljan njegovim trčanjem.

- Želio je otići, nije bio u dobrim odnosima s Freiom, a za ostanak je tražio previše - pravdao se Klopp zbog optužbi da je prodao sjajnog strijelca, a doveo Zidanea koji je u Bundesligi zabio samo jedan pogodak.

Napomenimo da je Petrić u Borussiji zarađivao 1,4 milijuna eura godišnje, u HSV-u ima dvostruko više. No, ni Borussia nije loše prošla, Petrića je kupila za 3,5 milijuna od Basela, a prodala za 7,3 milijuna eura.

Oko Ivice Olića podigla se prašina jer je zanimljiv Valenciji. Ivica je dosad govorio da će ostati.

- Sada to više ne tvrdim, ali neću o tome govoriti jer je pred nama mnogo utakmica i ne želim opterećivati momčad i trenera. Ipak, lijepo je kad se Valencia raspituje za vas - kazao je Olić.

- Na kraju sezone istječe mu ugovor, znamo da će biti jako skup, ali želimo da ostane. U svakom slučaju, razgovarat ćemo - rekao je sportski direktor HSV-a Dietmar Beiersdorfer.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije