Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica protiv siromaštva

Petrić strijelac u okršaju sa Zidaneom, Ronaldom i prijateljima

zidane ronaldo (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/4
13.12.2011.
u 23:02

U tradicionalnoj, devetoj po redu, humanitarnoj nogometnoj Utakmicu protiv siromaštva koju organiziraju bivše zvijezde Zinedine Zidane i Ronaldo, sudjelovali su i hrvatski nogometaši.

Naime, Zizou i Ronaldo izabrali su Hamburg za domaćina utakmice, pa su Zidaneovi i Ronaldovi prijatelji zaigrali protiv HSV-ovih zvijezda koje su predstavljali i hrvatski igrači Ivica Olić, Mladen Petrić te Ivo Iličević.

Ronaldo i društvo pobijedili su 5:4, no u strijelce za momčad HSV-a upisao se Mladen Petrić, koji je i otvorio festival pogodaka zabivši u osmoj minuti za 1:0,  da bi nedugo potom namjestio gol za 2:0 Ze Robertu. Hrvatski napadač, koji je bio i kapetan, igru je napustio u 31. minuti, a zamijenio ga je kolega iz reprezentacije Ivica Olić. U 61. minuti ušao je i treći Hrvat - Ivo Iličević.

Čelništvo HSV-a objavilo je nakon utakmice da će prihod, oko 200.000 eura, uplatiti Unicefovoj zakladi za gladnu djecu Afrike.

Komentara 1

ST
Striko0
09:26 14.12.2011.

Bravo Petricu, vjerujem u tebe, da znas igrati znamo, da mozes jos bolje znas i ti sam. Trebamo te za EP u najboljem izdanju do sada, probudi se i igraj za nju, nasu voljenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije