Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Petrić: Po zvuku sam znao da škarice ulaze

Mladen Petrić
AFP
09.04.2010.
u 11:46

Izboreni polufinale Europske lige apsolutno oduševljava i Mladena Petrića koji je u dvije četvrtfinalne utakmice natjecanja pomogao Hamburžanima trima pogocima da svladaju Standard iz Liegea.

Za proboj u finale koji će se igrati na njihovu stadionu 12. svibnja, HSV će morati svladati Fulham koji je u dvjema utakmicama bio bolji od njemačkog prvaka Wolfsburga (ukupno 3:1).

- Bit će teško, ali draže nam je da je tako ispalo, nego da igramo protiv Wolfsburga s kojim se dobro poznajemo. Uzbuđen sam i svi se radujemo toj utakmici. Znamo da je ostao još korak do finala.

- Stalno ove sezone uzvratne utakmice igramo na gostovanjima. Bilo je tako protiv PSV-a, Anderlechta i Standarda. Svaki smo put uspjeli proći - osvrnuo se 29-godišnji Petrić na dosad napravljeno i još jednom opisao svoj pogodak akrobacijom preko glave:

- Ne postižem takve pogotke baš svaki dan. Drago mi je da se sve poklopilo. Po samome sam zvuku znao da lopta ide unutra.

Pohvale i od Ruuda

- Ni u jednom trenutku utakmice u Liegeu domaćin nam nije zadao probleme. Rasplet situacije za nas je krenuo sjajno budući da smo rano postigli prvi pogodak - analizirao je Ruud van Nistelrooy uspjeh.

- Odigrali smo dobru utakmicu, a drugi Petrićev pogodak bio je uistinu nevjerojatan. Prizvao je sjećanja na Marca van Bastena. Momčad nakon takva pogotka uvijek igra opuštenije - dodao je nizozemski napadač.

Ključne riječi

Komentara 8

KA
karambita
11:59 09.04.2010.

Aja po zvuku znam da mi je dzep prazan

MA
marko53
12:30 09.04.2010.

Karambita-Jesi čuo za riječ RAD.

ZG
zgolub11
13:49 09.04.2010.

štajerski janez odi u JAR gledat kak ti bude reprezentacija sluzila kao kanta za napucavanje i povedi sa sobom ostale janeze a mi čemo se kod vaših žena kad dodu na more pobrinuti kaj budete imali i za dvadeset godina ponovno reprezentaciju na prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije