Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLDO OPTIMISTIČAN

Petrić ozlijedio koljeno na treningu

Mladen Petrić
AFP
06.02.2010.
u 10:15

Čak četvorica igrača ozlijedila su se na treningu HSV-ove nogometne momčadi pred današnji gostujući (subota) ogled protiv Kölna. Među njima i Mladen Petrić.

Jerome Boateng prvi je stradao i to nakon jednog uklizavanja Marcella Jansena. Danas će biti proslijeđen na magnetsku rezonancu.

- Bio je to nesretan slučaj, ali me boli. Nadam se da se ništa strašnoga nije dogodilo - veli branič HSV-a.

Uslijedile su ozljede hrvatskog reprezentativnog napadača, potom Turčina Tunaya Toruna, te na posljetku i vratara Franka Rosta. Petrić, strijelac na treningu, se požalio na bol u koljenu, te je upitno hoće li biti spreman za ogled protiv momčadi na čijoj klupi sjedi Zvonimir Soldo.

- Vidjet ćemo tko će biti spreman za igru - kazao je Bruno Labbadia, trener Hamburžana.

- Dvije posljednje pobjede su nam podigle samopouzdanje. Napokon smo pronašli naš ritam i stabilizirali smo se pa s optimizmom očekujem ovaj ogled - dodao je hrvatski trener Kölna pred utakmicu koja je na rasporedu u 15.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije