Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSV IZGUBIO U BEČU

Petrić: Neki od nas nisu bili na najvišoj razini

Mladen Petrić
Reuters
18.09.2009.
u 09:33

Vrlo neuvjerljivo izgledala je vodeća momčad njemačke nogometne Bundeslige u Beču, gdje su odigrali utakmicu prvog kola skupine C Europa lige protiv domaćeg Rapida.

Slavili su Bečani 3-0 u utakmici u kojoj su diktirali tempo igre i djelovali spremnije od HSV-a, sastava koji nakon pet kola u njemačkom prvenstvu ne zna za poraz. Jedan je pogodak na utakmici postigao i Nikica Jelavić i to u 44. minuti nakon pogreške Jeromea Boatenga koji je promašio loptu na nekih pet metara te je tako prepustio neometanom Jelaviću da povisi rezultat na 2-0.

Dvadesetak minuta prije toga Jelavić se driblingom oslobodio prijetnje gostujućeg vratara Franka Rosta i uputio udarac u praznu mrežu hamburške momčadi, a junak je u tom trenutku postao upravo Boateng koji je uklizavanjem izbacio loptu s gol crte.

Nešto kasnije postat će tragičar, a cijelu je utakmicu prokomentirao i Mladen Petrić, hrvatski reprezentativni napadač i član poraženog sastava.

- Poraženi smo jer smo načinili previše individualnih pogrešaka. Neki od nas nisu bili na najvišoj razini, što je i razlog zašto se nismo uspjeli vratiti u utakmicu - prenosi Petrićeve riječi Deutsche Welle.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
18:48 18.09.2009.

A ,jbg.nisi svaki dan na istoj razini (igracki),ajde da jedan ili dva zakazu,ali pola vas je strava bilo,tebe ukljucujuci.I onaj komu se ne nadas moze pobjediti,danas svi znaju igrat nogomet.Ne treba se cudit.Bit ce bolje ,drugi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije