Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska liga

Petrić gurno HSV u pobjedu, Srna posrnuo!

Mladen Petrić
AFP
18.02.2010.
u 23:28

Mladen Petrić izborio je jedanaesterac za pogodak kojim je HSV minimalno slavio protiv PSV-a, a Srnin Šahtar poražen je kod Fulhama 1:2.

Mladen Petrić, koji u posljednje vrijeme igra u dobroj formi zaslužan je za minimalnu pobjedu nogometaša HSV-a protiv PSV-a 1:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

Jansen je u 26. minuti postigao gol iz kaznenog udarca kojeg je zaradio naš napadač. Mogao je pet minuta prije kraja sudac dosuditi još jedan kazneni udarac na Petriću. Igrao je vrlo dobro, imao nekoliko prigoda i jedan je od najzaslužnijih za prednost uoči uzvrata.

Prije svršetka utakmice u žaru borbe zaradio je žuti karton, te u sučevoj nadoknadi propustio postići pogodak. U nastavku utakmice igrao je u napadačkom tandemu sa slavnim Ruudom Van Nistelrooyom.

Branitelj naslova ukrajinski Šahtar doživio je dosta neugodnosti u Londonu. Nakon što igrači nisu mogli ući u Harrods, navečer na Fratton parku nisu pronašli odgovor za nezgodnu momčad Fulhama. Šahtar je poražen 2:1, Srna je igrao solidno, dobio je žuti karton, a Ukrajinci uoči uzvrata nisu bez izgleda.

Uzbudljivo je bilo u Liegeu, gdje je Janko s dva pogotka doveo Red Bull Salzburg koji je još ljetos Dinamu zatvorio vrata puta prema Ligi prvaka. No, niti to nije bilo dostatno za momčad Nikole Pokrivača, koji je u igru ušao tek u 75. minuti. Imao je jednu prigodu, a Belgijci su u velikom preokretu stigli do 3;2 pobjede.

Bila je to lijepa večer za belgijski nogomet. Po velikoj zimi i gotovo smrznutom travnjak Club Brugge je nadjačao favoriziranu Valenciju 1:0. cijelu utakmicu za Belgijce odigrao je mladi hrvatski reprezentativac Perišić. Zbog ozljede ruke imao je plastični gips, a dvoboje je odigrao dobro.

Dva euro velikana su slavila, Liverpool je nadjačao rumunjsku Unireu 1:0, Juventus pak Ajaxa u Amsterdamu 2:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije