Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINO OSTALO

Petrić: Europa liga je naš zadnji cilj

Mladen Petrić
AFP
17.03.2010.
u 19:27

Nakon ne baš uspješne sezone za nogometaše hamburškog HSV-a, glavni cilj ostao je plasman u finale Europa lige koji će se igrati baš u Hamburgu, sugerira hrvatski reprezentativni napadač Mladen Petrić.

HSV je ispao iz utrke za naslov prvaka u Bundesligi, kao i iz DFB Pokala. Jedina nada navijačima HSV-a ostala je u Europa ligi, natjecanju čiji će se finale odigrati 12. svibnja, i to - baš u Hamburgu!

HSV je barem u ovome natjecanju u dobroj poziciji. U prvoj utakmici osmine finala slavio je na Nordbank Areni protiv belgijskog Anderlechta s 3-1. Uoči uzvrata u Bruxellesu, Petrić kaže:

- Sada nam je ostalo usmjeriti sve snage na Europa ligu, jer je to naš posljednji veliki cilj koji još možemo ostvariti. Ako kažemo da smo u ovome natjecanju otišli daleko koliko smo mogli, ništa nećemo napraviti. Nema smisla na kraju sezone konstatirati ''da smo bili blizu'', moramo vjerovati u naš potencijal i vjerovati da možemo ispuniti vlastita očekivanja u ovome natjecanju - izjavio je Petrić, koji želi napokon osvojiti prvi trofej sa svojim klubom. Put do tog cilja još je dalek, a prvi zadatak je, dakako, ukupna pobjeda protiv Anderlechta i prolaz u četvrtfinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije