Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće u Hajduku

Petorica izvan stroja zbog viroze

'za sport.....060901.......zadar dvoranko....prvenstvo....hrvatske.....mali.....nogomet....zadar....2009.....hajduk-c.sesvete...tomasov marin Photo: Hrvoje Jelavic/Vecernji list'
'Hrvoje Jelavic/Vecernji list'
09.10.2009.
u 18:30

Treneru Hajduka Edoardu Reji zaista nije lako posljednjih dana. Nakon što su momčad prorijedili pozivi u razne reprezentativne selekcije, dodatno je broj igrača smanjila viroza.

Jučer su se liječničkoj službi požalili Ivan Rodić, Ahmad Sharbini, Dario Jertec i Marin Tomasov, a otprije od sličnih simptoma pati i Goran Rubil. Viroza je od rada s momčadi udaljila i fizioterapeuta Filipa Brnasa.

Bolesni igrači odmah su odvojeni od ostale momčadi kako bi se smanjila mogućnost pojavljivanja novih sličnih slučajeva, poslani su na kućnu njegu, a teško je očekivati da bi mogli ponovno početi trenirati prije utorka.

I dok Reju muče nedostaci u momčadi, predsjednik kluba Svaguša i suradnici i dalje razbijaju glavu koga izabrati za sportskog direktora. Čine to već gotovo mjesec i pol dana, potkraj kolovoza otišao je Buljan, a još nisu uspjeli smisliti tko bi bio najbolji za to mjesto. Sada su od HNS-a zatražili dodatnih mjesec dana za donošenje odluke.

Ivica Mornar figurirao je kao najizgledniji kandidat, sada su njegove šanse manje, za prazno mjesto još se bore Vilson Džoni, Joško Španjić i Ivica Kalinić. Tko zna, možda se pojavi i neko novo ime. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije