Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mahmoud Fahel
Povratak na članak

Petko ispunio želju sirijskom dječaku koji je pobjegao od rata: Kao da sanjam!

Uprava Dinama i Bruno Petković uslišili su želje malog Mahmouda te ga pozvali da upozna svog idola Brunu. A pozvali su ga i na utakmicu Dinamo – Hajduk

Komentari 3

VK
vječni krojf
14:20 11.07.2020.

Dajte pretjerali ste sa ovim dječakom kojeg su roditelji naputili kako se treba ulizavati hrvatima da bi se bolje živjelo.Zašto se taj naš gospodin toliko bori za tog malog,a toliko nasih domacih siromaha? možda se spetljao sa njegovom majkom ili je još nešto drugo.Danas se ne može nikome vjerovati.

VL
VK
vječni krojf
14:32 11.07.2020.

Baš sam sada primjetio da je i novinar arap.Ovaj karlovčanin osnovao arapsku zajednicu,valjda će preći u stranku za iduće izbore.

VL
Učitelj
10:49 11.07.2020.

Ogavno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.