Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Acapulco

Peti naslov za Thiema, a Stephens slavila u ženskom finalu

Dominic Thiem
Reuters/Pixsell
28.02.2016.
u 10:38

Thiem je u finalu svladao Australca Bernarda Tomića sa 7-6 (6), 4-6, 6-3.

Pobjednik prošlogodišnjeg izdanja ATP turnira Croatia Opena u Umagu, 22-godišnji austrijski tenisač Dominic Thiem osvojio je naslov i na ovogodišnjem turniru u Acapulcu. On je u finalu svladao Australca Bernarda Tomića sa 7-6 (6), 4-6, 6-3.

Za Thiema je ovo peti naslov u karijeri, a prvi kojega nije osvojio na zemljanoj podlozi. Svih pet je osvojio u razdoblju manjem od 10 mjeseci, Nicu u svibnju, Umag i Gstaad u srpnju prošle godine, te Buenos Aires ranije ovoga mjeseca.

Amerikanka Sloane Stephens pobjednica je WTA turnira tenisačica u Acapulcu, ona je u finalu nakon tri sata igre pobijedila Slovakinju Dominiku Cibulkovu sa 6-4, 4-6, 7-6 (5).

Za 22- godišnju Stephens naslov u Acapulcu je treći osvojeni turnir u karijeri, a drugi ove godine, najbolja je bila i u Aucklandu u siječnju. Prvi naslov osvojila je u Washingtonu u kolovozu prošle godine.

>>Đoković odgovorio na kritike: 'Da sam imao treće oko, nastavio bih igrati!'

Komentara 2

DU
Deleted user
11:20 28.02.2016.

Bravooooo Dominic Thiem! Vrlo simpatican, mladi tenisac!

IV
ivanjoksimovic
12:12 28.02.2016.

Thiem, Zverev, Chung i Kyrgios ... buducnost svetskog tenisa. Jedini ozbiljni kandidati za top pozicije medju mladim teniserima u narednih 10ak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije