Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Petev živi 'na kredit': Evo što će se dogoditi ako Bugarin izgubi derbi s Hajdukom

Je li Petev u ova dva mjeseca napravio pozitivni pomak? U svakom slučaju jest, iako se može raspravljati je li taj pomak mogao biti i opipljiviji.

Komentari 8

DR
draxy
19:16 14.12.2016.

Sramota je da VL već dva mjeseca sve informacije o gospodinu Petevu ilustrira ovom fotografijom.

VL
DU
Deleted user
19:45 14.12.2016.

Vec sam se zabrinuo za zdravlje novinara, vec je srijeda,a nema prijetnje trneru Dinama smjenom pred derbi, i hvala mu nije me iznevjerio, svoje vele um je upregnuo i evo umotvorine vec bezbroj puta pred derbije aranzirane od istog i objavljenje u VL, nemaa veze sto sve u vecini slucajeva umotvorine doticnog ne ostvare, on i dalje sara, nazalost sve prisutnija mrznja prema klubu Dinamo je kod njega prisutna i vidljiva, koju vise i ne krije, zao mi je da to urednistvo VL ne primjecuje, ili su i oni zarazeni istim virusom???

VL
MA
magnum2013
19:40 14.12.2016.

Glavati opet počinje priću o treneru. Od "Novinara" nismo drugo ni očekivali. TV Nova sa druge strane objavljuje priču o Bišćanu. Jedina pozitivna strana ovdje je da su nam dali komentirati mozgovni uradak ovog "novinara" Bojeći se valjda brde pohvala za njegov rad tu priliku nam nisu dali do sada.

VL
BR
brac55
21:36 14.12.2016.

niko ne govori da je kranjčar upropastio što mu je mamić ostavio te da petevu treba dosta vremena da igraće vrati u normalu alkiću se nije smjelo dati da vodi dinamo

VL
1K
100%kaj
08:26 16.12.2016.

Počela je medijska destabilizacija Dinama. Provjereni politički kadar je dobio odobrenje splitskih komesara da je lov na Dinamo ponovno otvoren.

VL
MA
magnum2013
12:06 18.12.2016.

Danas je nedjelja. Neznam dali je "novinar" omiljenog nam lista nočas uopće spavao. Vidimo da su pojedine članke pisala čak i po trojica "novinara". Dinamo je pobijedio, a "novinarima" nikako da istekne kredit za neprofesionalni i bezobrazni rad. No nama je to svejedno jer ih više ne shvaćamao. Oni nisi hrvatski tisak i znamo zašto su došli.

VL
Avatar tonci123
tonci123
19:34 14.12.2016.

Pravi se prostor za novog trenera Dinama,, Igor Bišcan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.