Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Petarda Rijeke: Kramarić zabio dva gola, prvijenac Moisesa

Rijeka
Nel Pavletić/Pixsell
04.02.2014.
u 17:58

Nakon odgode utakmice Hrvatskog kupa protiv Osijeka, nogometaši Rijeke su na Krku odigrali prijateljsku utakmicu protiv Grobničana i pobijedili 5:0.

Nakon odgode utakmice Hrvatskog kupa protiv Osijeka, nogometaši Rijeke su na Krku odigrali prijateljsku utakmicu protiv Grobničana i pobijedili 5:0.

Rijeka je povela u 18. minuti prekrasnim golom iz slobodnog udarca sa 25 metara kojeg je zabio Alispahić. Na 2:0 je samo deset minuta kasnije zabio Kramarić.

U samoj završnici prvog poluvremena Riječani su zabili i treći gol, a bio je to prvijenac Brazilca Moisesa.

U nastavku su igrači Matjaža Keka zabili još dva gola. U 58. minuti drugi gol na utakmici zabio je Kramarić, a konačnih 5:0 postavio je Sharbini u 71. minuti golom iz voleja.

Rijeka: Vargić (od 46' Prskalo, od 71' Raspor) – Mujanović (od 46' Boras), Knežević (od 30' Lešković), Marić (od 46' Mitrović), Bertoša (od 46' Leovac) – Jugović (od 46' Sharbini), Maleš (od 30' Brezovec), Moises (od 46' Močinić), Alispahić (od 46' Kvržić) – Kramarić (od 65' Zlomislić), Krstanović (od 46' Ajayi)

>> Odgođena utakmica Rijeke i Osijeka, teren je oštećen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije