Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Pet golova, nogomet za pet i Zagrebova pobjeda kod lokosa

Vedran Celiščak
Marko Lukunić/PIXSELL
09.09.2011.
u 22:59

Maksimirska utakmica sjajna je reklama za HNL. Kamo sreće da je više takvih. I suđenje Pristovnika bilo je odlično, Zagreb je pobije Lokomotivu 3:2

Maksimir je bio pun nogometa u dvoboju Lokomotive i Zagreba kojim je otvoreno 7. kolo Prve HNL. Gosti su otišli slaveći 3:2 (2:0) pobjedu, no moglo je završiti i drugačije, jer u oba šesnaesterca nizale su se prigode.

Lokosi su uporno, igrom od noge do noge, gradili i stvarali šanse od prve do posljednje minute. Zagreb je pak brzim kontranapadima, jurišajući okomito, radio pravi dar-mar u domaćinovoj obrani.

Već nakon 15 minuta dečki iz Kranjčevićeve imali su velikih 2:0. Prvo je pogodio Mateo Pavlović glavom nakon kornera, zatim je Sven Dedić naciljao malu mrežicu. Istovremeno je na drugoj strani Igor Vidaković stvarao čuda. A Vedran Nikšić nije zabio ni s pola metra!

U nastavku zicer nije iskoristio Vedran Celiščak, i Romeo Mitrović je branio odlično. Lokomotiva je odmah uzvratila s - dva gola. Prvo je zabio Filip Škvorc, minutu kasnije i Nino Bule. No, čim su krenuli s centra zagrebaši su otišli do pogotka, zabio je Celiščak. Pokazalo se, za pobjedu.

Cijelu priču sjajno je opisao Zagrebov trener Luka Pavlović:

- Nama je na klupi bilo teško, ali su gledatelji mogli uživati na tribinama. Bilo je svega što nogomet može ponuditi. Mogli smo odigrati pobjedu već u prvom poluvremenu, kod 2:0 znao sam da nije gotovo. Da na 2:2 odmah nismo uzvratili golom, borili bismo se i za jedan bod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije