Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters 1000
Povratak na članak

Pet godina Hrvati bez naslova, a dvije su i bez četvrtfinala

Ivo je protiv Kolumbijca Alejandra Falle lagano "legao" (4:6, 2:6), a još gore je prošao Borna protiv Belgijca Goffina (0:6, 4:6)

Komentari 5

IV
ivanjoksimovic
11:46 30.03.2015.

Ako se ne varam, isti autor je pre 2 nedelje napisao clanak o tome kako je Hrvatska bolja cak i od teniskih super sila Francuske i Spanije.

VL
PE
peugeot
23:42 30.03.2015.

Opet Filic, rodila ga majka ! Sta bi mi znali o tenisu da nije njega !? Filic potanko dijeli teniske savjete pocetnicima. "Mrezasto samaralo" (teniski reket) najbolje je drzati s dvije ruke da bi bili sigurni da cete steci naviku da kako-tako uhitite zutu dlakavu lopticu. Pritom se nikako ne smije zaboraviti da moras biti sto posto 'nazocan na osnovnoj liniji teniskog nogostupa', u suprotnom mrezasto samaralo moze potpuno da zakaze (Anton Filic).

VL
VE
velikazmija
21:33 01.04.2015.

recite vi neni koga je srbija imala između đokovića i brenina muža-kod nas cijela hercegovina-a ivanišević da hoće još bi bio u vrhu-

VL
VE
velikazmija
21:38 01.04.2015.

a da se melo pribacimo na nogomet.kako tamo stojite joksimoviću-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.