Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamantna liga

Perković: Umorna sam, iscrpila su me silna putovanja

'02.06.2013.,  Zagreb - Izborni stozer gradonacelnika grada Zagreba, Milana Bandica. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
04.07.2013.
u 11:21

U pet dana naša najbolja sportašica na čak tri natjecanja! U subotu je pobijedila u Turskoj, u nedjelju u Engleskoj, danas nastupa u Švicarskoj

Sandra Perković još se nije stigla pošteno ni odmoriti od Mersina i Birminghama, gdje je pobijedila na Mediteranskim igrama i u Dijamantnoj ligi, a već danas nastupit će na mitingu Dijamantne lige u Lausanni. Disk je od 17.30 sati.

– Umorna sam, iscrpila su me putovanja i natjecanja, ali što je, tu je. Još trebam odraditi Lausannu i poslije tog natjecanja idem u Medulin gdje ću se pripremati sve do odlaska u Moskvu gdje 10. kolovoza počinje SP. Cilj su mi četiri boda, ali što bude bit će, a kao i uvijek dat ću sve od sebe i nadam se da putovanja nisu ostavila velik trag na moje tijelo – rekla je Sandra.

Pobijedi li, i teoretski će već izboriti ukupnu pobjedu u bacanju diska. Konkurencija neće biti nimalo loša: Kubanke Barrios i Perez, Litavka Sendriute, Amerikanka Lewis te Australka Samuels. Zvijezda večeri bit će trenutačno najbrži na svijetu, Amerikanac Tyson Gay.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije